donderdag 13 juni 2013

De ins en outs van Bas

Vandaag heb ik een interview met mezelf. Ik zit al een uur klaar voor ik mezelf de eerst vraag durf te stellen. Met zijn benen gekruist maakt hij een ontspannen indruk. We praten over zijn werk en over zijn veranderingen in het afgelopen jaar.

Bas verteld over zijn keuze om communicatie te studeren. In communicatie mag hij zichzelf zijn, daar lopen wel meer mensen rond die de grenzen van het normale voorbij streven. Zo heeft Bas vaak de behoefte om als hij gedronken heeft alle afstanden die hij loopt, te gaan rennen. Want zo denkt Bas, dan is hij er sneller.

Bas lijkt een iets bredere dan de standaard, maar verder normale beginnende volwassenen. Zo gaat Bas sinds een jaar fitnessen, dit om zijn massa te verhogen. Dit zodat er meer Bas ontstaat, iets waarvan hij denkt dat dat een goed punt is. Zijn vijanden denken hier anders over. Zeker zijn aartsvijand, Dr. Kameropruimen, die vindt dat de Bas zo snel mogelijk vernietigd dient te worden.

Bas leidt ook een redelijk normaal leven. Hij gaat naar school als het hem uitkomt of als het verplicht is. Daarnaast heeft hij nog een zaterdag baan. De Bas is niet de meest gemotiveerde student tijdens tentamenweken, maar tijdens projecten en de gewone studieweken is hij meer dan ijverig. De Bas is een communicatiedier. Een echte vleeseter, die zijn prooi vastpak. Zijn prooi verslindt en op peuzelt tot er alleen nog maar de sterkste punten over zijn.

Verder heeft Bas een fascinatie voor negers. Hij vindt het raar dat ze zo als andere worden beschouwd, dit in tegenstelling tot Aziaten. Rondom het thema negers zit een groot taboe, je kunt er dus heel makkelijk grappen over maken. Dat vindt de Bas ook altijd leuk om te doen. Niet omdat hij het vindt, maar omdat het altijd ongemakkelijk is. Het zijn net zo goed mensen, en vaak nog betere dan de gemiddelde Nederlanders.

Als niet student is Bas een bezige bij. De Bas speelt gitaar, sport en gamet zich door de uren heen. Daarnaast doet hij aan de kunst van aandacht geven aan katten. Dit is een van zijn specialiteiten. Mijn Miranda zegt ook altijd:" Bas, daar heb ik nog nooit van gehoord!" ( Ja, dit is een Samson en Gert verwijzing).

De Bas, een actief en mystiek wezen. Er zullen nog veel studies gedaan moeten worden om de werking van dit beest te leren begrijpen, tot die tijd. Gewoon zijn blog blijven lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten