donderdag 6 juni 2013

Schelden maar! De vijf leukste films

Nummer 5

SuperBad - Dankzij mijn klasgenoten heb ik kennis gemaakt met deze heerlijke film. Middelbare scholieren die drank willen maar niet mogen. Wat een mooi verhaal! McLovin!

Nummer 4

Role Models - 2 kerels die nooit volwassen worden, mogen 2 speciale kinderen voorzien van aandacht. Ze worden hun vrienden, of ze willen of niet. Droge humor, Detroit City Rock en het meest awesome negertje ooit.


Nummer 3

Tropic Thunder - Een film over het maken van een Vietnamfilm. Een sterren kast met onder andere Ben Stiller, Robert Downey Jr. en Tom Cruise. En het mooiste, een Australiƫr die een neger speelt. Heerlijk.


Nummer 2

Basketball - De makers van South Park spelen de hoofdrol in deze sportfilm. Een echte slapstick, met de meest rare situaties en stoner-humor tot aan de horizon. Echt een film voor mij.


Nummer 1

Dodgeball - Trefbal en harder dan ooit. Twee fitness ploegen nemen de strijd tegen elkaar. Jan Alleman tegen De Wereld Fitness. Trefbal zoals ik dat nog nooit gezien had, nu waarschijnlijk al een keer of 20. Verder cameo's van Lance Armstrong, David Hasselhof, William Shatner en God Himself (Chuck Norris)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten